Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Ξεχώρισαν τα κορίτσια του Γ.Α.Σ.Χολαργού στο Παγκόσμιο Αεροβικής

on .

aerovikiporto

Τα κορίτσια της Αγωνιστικής Αεροβικής του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ της Πορτογαλίας, που διεξήχθη στο Γκιμαράες από 27 έως 29 Μαϊου 2018.

Με δύο επιτυχημένες παρουσίες στους τελικούς της κατηγορίας 12-14 ετών, οι οποίες συνοδεύτηκαν από μία 5η και μία 6η θέση, ολοκληρώθηκε η Ελληνική συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής, στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας.
Τη σημαντικότερη διάκριση κατέκτησε η πεντάδα, η οποία κατετάγη 5η με 18,450 βαθμούς και στην οποία συμμετείχαν και οι αθλήτριες του ΓΑΣΧ Αιμιλία Αυγητίδου και Αναστασία Θεοδωρακέα.

Παράλληλα, το Ελληνικό τρίο στην ίδια ηλικιακή κατηγορία, όπου συμμετείχε η Αιμιλία Αυγητίδου, τερμάτισε στην 6η θέση με 18,650 βαθμούς

Επίσης είχαμε και τις συμμετοχές σε ατομικά προγράμματα, των αθλητριών μας Αλούπη Ελισάβετ και Παππά Σοφία στις κατηγορίες Νεανίδων και Γυναικών αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες καθώς και τον προπονητή μας και διεθνή κριτή κον Δημήτρη Πολύζο.

Ακόμη ένα πολύ μεγάλο και θερμό ευχαριστώ για την βοήθεια και την στήριξη όλων όσων ενίσχυσαν την συγκεκριμένη αποστολή μέσω της λαχειφόρου αγοράς .

Καλή Συνέχεια σε όλους!!!!!