Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 14:56

Στη Β΄ Εθνική από τη νέα σεζόν η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Α.Σ.Παπάγου


volleyas


Η ομάδα του Αντώνη Πούμπουρα κέρδισε στη B’ φάση του πρωταθλήματος δύο φορές την ομάδα της Α.Ε. Γκράβας με 3-2 σετ, παρά το μειονέκτημα έδρας που είχε και κατάφερε την σπουδαία άνοδο ! Στον τελικό της κατηγορίας ηττήθηκε από την ομάδα των Α.Σ.Π. Ιώνων, που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο αλλά μαζί ανέβηκαν στα σαλόνια της Β’ Εθνικής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Α.Σ.Παπάγου επαναδραστηριοποιήθηκε φέτος το καλοκαίρι έπειτα από 14 χρόνια, μετά από ενέργειες των Α. Πούμπουρα και Κ. Ταμπουρατζή.

Στην πρώτη της σεζόν κατάφερε την άνοδο με παίκτες γέννημα - θρέμμα του Παπάγου και μέλη του iBeach Volleyball Club. Εκτός από την ιστορική άνοδο συμμετείχε και στην τελική τετράδα του Κυπελλου ΕΣΠΑΑΑ Ανδρών, όπου και διοργάνωσε στο κατάμεστο γήπεδο από φίλους των ομάδων που συμμετείχαν στην γιορτή του Αθηναϊκού βόλεϊ.

Η ομάδα του Α.Σ. Παπάγου αποτελείται από τους εξής αθλητές: Βαγγέλη Λογοθέτη, Βίκτωρα Μπαλοδήμο, Στέργιο Μπαλοδήμο, Παναγιώτη Κακαλέτρη, Μιχάλη Κακοταρίτη, Δημήτρη Κασσωτάκη, Άρη Παπαδογούλα, Δημήτρη Μπαλοδήμο, Δημήτρη Βανδαράκη, Γιάννη Παπαδάκη, Μίμη Σασάτη, Μιχάλη Παπαϊωάννου, Γεράσιμο Καπάτο και Αποστόλη Ταμπουρατζή.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.