Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 15:18

Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού - Α.Ε. Χολαργού μια δυνατή γροθιά!


ofxholargosbc

Συγκινητική αλλά και ουσιαστική η στήριξη του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού στην τελική φάση (και όχι μόνο) που κρίθηκε το σπουδαίο μέλλον της Α.Ε. Χολαργού.

Με συνεχείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κινητοποίηση των δικών του φιλάθλων να στηρίξουν την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Χολαργού, με μία εντυπωσιακή συμμετοχή στα... κάγκελα της εξέδρας, οι ποδοσφαιρόφιλοι στήριξαν τον "αδελφικό" σύλλογο δίνοντας ηχηρό "παρών". Μία εξαιρετική, φίλαθλη συμπεριφορά που δείχνει πραγματικά ότι ο αθλητισμός ενώνει τη γειτονιά και όχι μόνο. Ποδοσφαιρόφιλοι και μπασκετόφιλοι μαζί φώναξαν, μαζί χειροκρότησαν και όλοι μαζί  μοιράστηκαν αυτή τη μεγάλη χαρά!.

Με ειδική απόφαση εξάλλου το Δ.Σ. του Ο.Φ.Χ. εξέδωσε συγχαρητήρια επιστολή για το ιστορικό πλασάρισμα της Α.Ε. Χολαργού στην Α1 basket league.

Συγχαρητήρια στο Holargos B.C. έστειλαν ακόμη, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, o Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, ο ΑΡΗΣ Χολαργού του γυναικείου μπάσκετ και η Ολυμπιάδα Παπάγου.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.