Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 14:11

Οι "Μαύροι Λύκοι" έρχονται για... εκδρομή στον Χολαργό


blackwolves

Διαβάζουμε σήμερα σε Πατρινό αθλητικό site:

"Η Λέσχη Φιλάθλων Απόλλων Πάτρας Black Wolves σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα το Σάββατο 26 Μαΐου για τον αγώνα του Απόλλωνα εναντίον του Χολαργού.
-> Κόστος συμμετοχής: 10€ (Μεταφορά χωρίς εισιτήριο)
-> Κρατήσεις θέσεων – Πληροφορίες στο τηλέφωνο:.......
ΟΛΟΙ ΧΟΛΑΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ!!"

Και ο Χολαργός τους περιμένει, φιλόξενα να τους υποδεχτεί με την ηρεμία που του δίνει το πλεονέκτημα του 2-0 και της καταπληκτικής, ζωηρής έδρας του.

Οι Μαύροι Λύκοι από την άλλη ετοιμάζουν βαλίτσες για να βρεθούν σε περίπου 30 ώρες στο "Αντ. Τρίτσης" να στηρίξουν την ομάδα τους. Μία νίκη που τη θέλουν για να μείνουν ζωντανοί, και να κερδίσουν μία 2η και 3η ευκαιρία να επιστρέψουν στην Α1.

Μία νίκη, όμως, που ο Χολαργός τη θέλει ακόμη περισσότερο και θα τη διεκδικήσει με όλα τα αποθέματα των δυνάμεων του για να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα των ήδη 2 ροζ φύλλων, να γράψει και την 3η νίκη του απέναντι στους Πατρινούς, να μετατρέψει το ματς σε νοκ άουτ, να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την Basket League και να γράψει την πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας του. Και τέλος, για να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του όλων των ηλικιών και φύλων που κόσμια τον ακουλούθησαν παντού και τον ενίσχυσαν σε αυτή την καταπληκτική νικηφόρα πορεία.

Πολλοί οι λόγοι και το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι θετικό, για την ομάδα της πόλης μας.

holargosall

Aς δώσουμε μαζί όλοι αύριο αυτή τη μάχη στο πλευρό των: Bell, Λάππα, Τσιλούλη, Παπανικολάου, Κόκκαλη, Παπαντωνάκο, Μοτσενίγο, Κουτρούλια, Κομποδιέτα, Τσάμη, Σπυρόπουλο, Καφαντάρη, Θεοδώρου, Τζακόπουλο για να κάνουμε αυτό τον αγώνα, το τελευταίο σκαλί για την Α1!


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.