Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 09:29

Χολαργός-Εθνικός σήμερα! Όλοι στο ΤΡΙΤΣΗΣ για το κρίσιμο ματς


koufosae

Η μεγάλη αναμέτρηση για την ομάδα του Στέργιου Κουφού που φέτος γράφει ήδη μία ιστορική διαδρομή έφτασε. Σήμερα στο Κλειστό Αντ. Τρίτσης αντιμετώπιζει για 3η φορά τον Εθνικό στις 7 το απόγευμα και όλοι πρέπει να δώοσυμε το "παρών" για μία δυνατή έδρα σύμμαχο στους παίκτες του Χολαργού.

Τι περιμένει ο Απόλλωνας

Στο μεταξύ ο Απόλλων Πάτρας αναμένει τον σημερινό νικητή στον τελικό των play off που θα κρίνει την άνοδο. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές στον Απόλλωνα είναι αυτονόητο ότι… εύχονται ο Εθνικός να είναι η ομάδα που θα το πετύχει, αν και είναι πολύ δύσκολο μέσα στην έδρα του Χολαργού, γιατί ναι μεν με τον Εθνικό (όπως και με τον Χολαργό) έχει το 0-2 νίκες από την κανονική περίοδο, όμως με τον Εθνικό θα έχει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ με τον Χολαργό όχι.

Έτσι με πιθανό αντίπαλο τον Εθνικό οι «μελανόλευκοι» θα χρειαστούν να κάνουν το 3/3 αλλά με δυο ματς στην Περιβόλα κι ένα στον Πειραιά, ενώ με τον... Χολαργό θα απαιτηθούν δυο διπλά στην έδρα της αθηναϊκής ομάδας κι ένας άσσος στην Περιβόλα... Δύσκολο!

LIVE από την ΕΡΤ!

Η ΕΡΤ θα καλύψει τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον Χολαργό και τον Εθνικό στο "Αντ. Τρίτσης". Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το EΡΤPLAY 1, με τους φίλους του μπάσκετ να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των παικτών των Στέργιου Κουφού και Σάββα Συμεωνίδη.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.