Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 14:39

Holargos BC, 2 βήματα πριν την BasketLeague!


holargosplayoffs

Το πρώτο βήμα για να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στον τελικό των play off, για την πολύπόθητη άνοδο στην BasketLeague έκανε χθες Τετάρτη 16 Μαίου στο κατάμεστο «Αντώνης Τρίτσης» ο HolargosBC!

Ο 2ος αγώνας της σειράς με τους Πειραιώτες, θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (19/5) στο γήπεδο «Π. Σαλπέας» στις 5 μ.μ.

Και έπεται συνέχεια...
Αν η ομάδα κερδίσει στον Πειραιά τότε κατευθείαν παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό με τον νικητή του ζευγαριού Ηρακλής - Απόλλων Πατρών (αυτή τη στιγμή οι Πατρινοί προηγούνται 2-1 και το Σάββατο υποδέχονται στην έδρα τους τον Ηρακλή).

Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό στο γήπεδο "Π. Σαλπέας" απέναντι στην Πειραιώτικη ομάδα τότε θα υπάρξει μία ακόμη ευκαιρία την επόμενη Τετάρτη (23/5) στις 7 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», στην τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας πρέπει να δώσουν ηχηρό "παρών" στις αναμετρήσεις που μένουν, όπως άλλωστε έχουν κάνει μέχρι τώρα σε αυτή την ιστορική χρονιά που γράφει η Α.Ε. Χολαργού. Η ώθηση των φιλάθλων στην ομάδα είναι καθοριστική, πολύ περισσότερο τώρα λίγο πριν την επίτευξη του ψηλότερου στόχου του φετινού πανέμορφου ταξιδιού!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.