Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 01:06

Επικράτησε η Α.Ε. Χολαργού στο τοπικό ντέρμπι με τον Α.Σ. Παπάγου


pinakas

Ο Χολαργός μετέτρεψε σε… υγιεινό περίπατο το τοπικό ντέρμπι με τον ΑΣ Παπάγου, το απόγευμα του Σαββάτου (10/2) στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης»! Η ομάδα του Στέργιου Κουφού επικράτησε με το επιβλητικό 99-71, έχοντας έξι παίκτες διψήφιους και το εντυπωσιακό 58% έξω από τα 6.75 μ. (18/31). Συγκεκριμένα, πρώτα βιολιά του Χολαργού ήταν οι Ρασάντ Μπελ (22 π., 3/6 τρίποντα), Τσάμης 16 (1/1 τρ.), Κόκκαλης 15 (4/4 τρ.), Κομποδιέτας 14 (4/5 τρ.), Τσιλούλης 13 (3/6 τρ.) και Παπανικολάου 10 π.
Με αυτή τη νίκη, η ΑΕ Χολαργού παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Α2, με ρεκόρ 14-3, έχοντας συγκάτοικο τον Ηρακλή! Στην πρώτη θέση βρίσκεται το αήττητο Περιστέρι (17-0).

aekoufos

«Στην Πάτρα για τη νίκη»!

Την ερχόμενη Παρασκευή (16/2), ο Χολαργός αντιμετωπίζει τον 4ο της βαθμολογίας Απόλλωνα στην Πάτρα (ρεκόρ 11-6), στις 7 μ.μ. στο κλειστό της Περιβόλας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Το… σύνθημα «έριξε», με δηλώσεις του, ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Χολαργού, Νίκος Παπανικολάου: «Από το ξεκίνημα της σεζόν αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα. Στο πρωτάθλημα της Α2 δεν μπορεί να επαναπαυθεί κανένας. Ολοι οι αγώνες κρύβουν παγίδες και όποια ομάδα χαλαρώσει, θα έχει πρόβλημα.
Ο Παπάγος προερχόταν από δύο καλές νίκες, οπότε ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο αυξήσαμε την ένταση στην άμυνα και η αλήθεια είναι ότι ήμασταν ιδιαίτερα εύστοχοι από τα 6.75 μ. Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς, καθώς παραμείναμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ολοι στην ομάδα, αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον Γιώργο Δρόσο, ο οποίος ξέρουμε ότι πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα.

Για εμάς τώρα ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα κόντρα σε μία ιστορική ομάδα που πρόσφατα άλλαξε προπονητή και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Εμείς, το αντιμετωπίζουμε όπως όλους τους άλλους αγώνες. Θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και θα πάμε στην Πάτρα για τη νίκη».


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.