Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Δεκάδες διακρίσεις, δεκάδες βραβεύσεις στην πίτα του Γ.Α.Σ.Χολαργού

on .

gasxpitaa

Για άλλη μία χρονιά ο Γ.Α.Σ. Χολαργού μας έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους δεκάδες διακριθέντες αθλητές όλων των τμημάτων του για το 2017.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό και την ομιλία της προέδρου του Δ.Σ. του ΓΑΣΧ κας Βάνας Ξένου και ακολούθησαν οι τρεις πρώτες ειδικές βραβεύσεις.
Πρώτα της Τοξοβολίας και ειδικότερα των αθλητών του τμήματος: Δημήτρη Λαμπράκη, Γιάννη Ζαντιώτη και Φαίδωνα Νούση που αποτέλεσαν την Εθνική ομάδα του Σύνθετου τόξου Νέων Ανδρών στο Marathon European Youth Cup 2017 και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό, καθώς του προπονητή τους και ομοσπονδιακού προπονητή Αλέξανδρου Παμβουξόγλου.

toxovoliaethniki
Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλήτριες του τμήματος Αεροβικής του Γ.Α.Σ.Χ. για την 6η θέση με το group (πεντάδα) της Εθνικής ομάδας Νεανίδων στο 10ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβικής 2017 που διεξήχθη στην Ανκόνα της Ιταλίας, Αλούπη Ελισάβετ, Ποταμιανάκη Ελένη και Χρήστου Κωνσταντίνα καθώς και ο προπονητής αεροβικής του συλλόγου μας, διεθνής κριτής, πρόεδρος των κριτών και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής της ΕΓΟ Δημήτρης Πολύζος.

gasxpita

Το βραβείο «ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ» απονεμήθηκε φέτος στην αθλήτρια Αλούπη Ελισάβετ, για την Ευρωπαϊκή της διάκριση στον αθλητισμό και ταυτόχρονα για το μαθητικό αριστείο που έλαβε από το στο σχολείο της.

gasxpitaaloupi
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των αθλητών του σωματείου που διακρίθηκαν το 2017 και των προπονητών όλων των τμημάτων και στο τέλος έγινε το κόψιμο της πίτας του συλλόγου.
Το φλουρί έπεσε στο τμήμα Πινγκ-Πονγκ!