Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Η Α.Ε. Χολαργού στηρίζει τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

on .

mandrae

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Χολαργού, φωνάζει «παρών» στο προσκλητήριο, για την ενίσχυση των πληγέντων, από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και γνωρίζοντας τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας, η ομάδα μας, ξεκινά άμεσα τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (ρούχα, είδη υγιεινής)! Οσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν ένα συμβολικό ποσό για την αγορά σομπών υγραερίου (υπάρχει μεγάλη ανάγκη)...

Η προσπάθειά μας, ξεκήνησε ήδη από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια του αγώνα και συνεχίζεται μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου, την τελευταία ημέρα του 1ου Χριστουγεννιάτικου Basketball Camp (shooting and agility, θα γίνει από τις 27 έως και τις 30 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης»).

Τα παιδιά των ακαδημιών του Χολαργού, θα συμμετάσχουν στην συσκευασία των δεμάτων, στο πνεύμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, που πρεσβεύει ο σύλλογός από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του.

Διοίκηση και αθλητές της Α.Ε. Χολαργού ευχαριστούν εκ των προτέρων όσους ενισχύσουν αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια την οποία, τονίζουν στην ανακοίνωση τους, οφείλουμε να φέρουμε εις πέρας, απαλύνοντας έστω και για λίγο τον πόνο των πληγέντων της Μάνδρας…