Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Κάτι γεννιέται για το γυναικείο μπάσκετ στο Χολαργό

on .

veteranwomen

Σάββατο απόγευμα στο κεντρικότερο καφέ του Χολαργού Floyd μία κοριτσοπαρέα κάνει σχέδια για κάτι μεγάλο, κάτι νέο. Στη συντροφιά η Χρύσα, η Αθηνά, η Ερμίνα, η Τζένη, η Εύη, η Αμαλία και η Σάσα όλες γνωστές παίκτριες του μπάσκετ γυναικών, βετεράνοι πλέον, όλες με ένα πλατύ χαμόγελο, όλες με πρόσωπα γεμάτα χαρά και μόνο με την ιδέα ότι θα ξαναμπούν στο... παιχνίδι.

Ο στόχος μεγάλος, να στήσουν την 1η ομάδα βετεράνων γυναικών μπάσκετ στην Αττική. Να γεννηθεί και να στηθεί εδώ από το Χολαργό αφού αποτελεί μέρος αναφοράς για όλες, με την αιγίδα και τη στήριξη φυσικά της Ομοσπονδίας.

Το myxolargos μίλησε με τη Χολαργιώτισσα Σάσα Ξηροτύρη, την γνωστή παίκτρια του Παναθηναϊκού. "Η ιδέα ήρθε μετά τη δημιουργία ομάδας παλαίμαχων γυναικών στη Θεσσαλονίκη. Είπαμε κι εμείς, γιατί όχι και στην Αθήνα. Το συζητήσαμε και το συζητάμε με την Ομοσπονδία, η οποία στηρίζει την πρωτοβουλία μας. Το συζητάμε και με τη διοίκηση της Α.Ε. Χολαργού γιατί η σκέψη είναι να ενταχθούμε στην Ένωση και μακάρι να πλαισιωθεί και από γυναίκες άλλων περιοχών της Αθήνας. Το σημαντικό είναι να βρεθούμε σε ένα χώρο με τις μπάλες στα χέρια και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους", λέει η Σάσα με ένα φαρδύ χαμόγελο αισιοδοξίας και τη σπίθα της προσμονής στα μάτια.

Μείνετε συντονισμένοι! Το myxolargos θα παρακολουθεί την πορεία της "γέννησης" και θα επανέλθει...