για Νewsletter    

Εκτύπωση

Σήμερα η καλοκαιρινή γιορτή του ΑΠΟ ΑΡΗ Χολαργού

on .

paidakiapodo

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ προσκαλεί όλους να γιορτάσουμε το κλείσιμο της ποδοσφαιρικής χρονιάς με πολύ ποδόσφαιρο, παιχνίδι και κέφι για μικρούς και μεγάλους.
Η καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση της ακαδημίας του Συλλόγου είναι προγραμαμτισμένη για σήμερα Σάββατο 17/6/2017 στα 5Χ5 στο Νταμάρι.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της ακαδημίας έχει ως εξής:

09:00π.μ. - 12:00 ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να βρίσκονται στα 5Χ5 στο Νταμάρι στις 9:30 π.μ.
12:00 -12:15 Προσέλευση και των υπόλοιπων αθλητών της ακαδημίας για την έναρξη της καλοκαιρινής μας φιέστας όπου το πρόγραμμα έχει ως εξής:
12:30 – 15:00 Mini Survivor Games
Mini Στίβος Μάχης: (ισορροπία-εναλλαγές κατευθύνσεων- τρέξιμο-εμπόδια-βαρελάκια-σκάλα ευκινησίας-τούνελ)
-Παιχνίδια Στόχων: (κρίκοι-τουβλάκια-μικρά σακιά άμμου- φρίσμπι)
-Παιχνίδια Μυαλού: (Puzzles-βρες το λάθος) Multi-Sports Games
-Mini Tennis: (Παιγνιώδεις δραστηριότητες βασισμένες στο άθλημα)
-Mini Basket: (Παιγνιώδεις δραστηριότητες βασισμένες στο άθλημα)
-Mini Στίβος: ( Ακόντιο-Σφαιροβολία-Δισκοβολία- Σκυταλοδρομία)
-Διελκυστίνδα (Μεγάλο Σχοινί)

Το πρόγραμμα θα είναι κυκλικό χωρισμένο στα 2 γήπεδα με τις ανάλογες δράσεις που αναφέρονται και στον χώρο θα βρίσκονται 2 εκπαιδευτές και οι προπονητές, οι οποίοι θα γνωρίζουν τις δράσεις και την ροή του προγράμματος.

Παράλληλα το Δ.Σ. υπενθυμίζει ότι ο σκοπός της εκδήλωσης εκτός του ψυχαγωγικού κομματιού και του καλοκαιρινού αποχαιρετισμού μας, είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και γι’ αυτό καλούμε όλους τους φίλους μας να συνεισφέρουν στο σκοπό αυτό στο βαθμό που επιθυμεί και μπορεί ο καθένας.