Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Από τον Άρη Χολαργού στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών

on .

 

arisxolargounew

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ : ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ «ΜΙΚΡΟΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ «ΜΕΓΑΛΩΝ»…!

Το Δ.Σ. του Άρη Χολαργού ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του Ζώη Σπυρίδωνα γεν. 1999, στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Ο Σπύρος Ζώης αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομών του Άρη Χολαργού, ενώ από το τέλος της περυσινής ποδοσφαιρικής σεζόν έχοντας κλείσει τα 14 έτη, προωθήθηκε από τον Τεχνικό Δ/ντη του συλλόγου και επί 10ετίας προπονητή του κ. Βασ. Τσίρο, στην Αντρική ομάδα όπου και αγωνίστηκε εφέτος ως βασικός.

Το ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή και η απόδοσή του τόσο στα τμήματα υποδομών όσο και στην Αντρική ομάδα κίνησε το ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, όπου μετά από συνεννόηση με τον Τεχνικό Δ/ντή της Ακαδημίας του Ατρομήτου κ. Αποστόλου, ολοκληρώθηκε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η μεταγραφή του.

Με τον καλύτερο τρόπο λοιπόν ανοίγει και φέτος η μεταγραφική περίοδος για την Ομάδα, αφού για μία ακόμη χρονιά αναγνωρίζεται η δουλειά και η προσπάθεια που γίνεται από την τεχνική ομάδα του Άρη Χολαργού όχι μόνο όσον αφορά στην εκγύμναση και άρτια ποδοσφαιρική κατάρτιση των αθλητών, αλλά ταυτόχρονα και την προώθησή τους σε υψηλότερο επίπεδο.

Το Δ.Σ. του Άρη Χολαργού, ο Τεχνικός Δ/ντης κος Βασ. Τσίρος και το υπόλοιπο τεχνικό team του συλλόγου, εύχονται στον Σπύρο Ζώη καλή σταδιοδρομία στη νέα του ομάδα, με πολλές διακρίσεις.

zois